Het is weer december: een maand vol gezellige feestdagen. Leuk, maar soms ook heel druk. U kent het wel, lekker lang tafelen met familie en vrienden, maar ook rennen en vliegen om de perfecte cadeaus te scoren en het lekkerste eten op tafel zetten. Met als gevolg: helemaal uitgeblust de feestdagen in. Nergens voor nodig. Hoe komt u dan toch maximaal tot rust in deze hectische tijd van het jaar? Wij geven u handig drie tips.

Tip 1: Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, echt waar! Zorg dat u van te voren een smakelijk kerstmenu hebt uitgezocht en ga op tijd op pad voor al uw kerstcadeaus. Voor dat laatste bent u bij Goodnight Slaapkamers ook aan het juiste adres. Voor elk familielid is bij ons een passend cadeau te vinden. Van een prachtig satijnen dekbedovertrek, voor uw ouders tot een heerlijke huisparfum voor uw zusje.

Tip 2: Comfortabel bed!

Om echt uitgerust de feestdagen in te gaan is het allerbelangrijkste: een heerlijk comfortabel bed. Zo’n bed waar u het liefst op de koude winterochtenden nog een keer (of twee) in omdraait. Bij Goodnight Slaapkamers hebben we van die zeer comfortabele bedden in overvloed. Met de keuze uit meer dan 20 topbeddenmerken en persoonlijk advies gaat u uitgerust de feestdagen in met een passend Goodnight bed.

Tip 3: Gun uzelf de luxe

Bent u deze maand iets meer vrij? En spendeert u die vrije dagen graag in bed? Denk dan eens na over een elektrische boxspring of bedbodem met een verstelbaar hoofd- en voeteneind. Dat wordt absoluut optimaal relaxen, netflixen in bed en u kunt met gemak uitslapen van uw ‘to do’ lijstje vinken. Luxer wordt het niet!

Bonustip: Wist u dat deze wintermaanden perfect zijn voor het uitzoeken van een nieuw bed? We horen u denken: in deze stressvolle feestdagenmaand 🎁? Ja juist in deze maand. Onze winkel is een oase van rust waar een adviseur alle tijd voor u heeft om u goed te helpen met het uitzoeken van een boxspring, matras of ledikant. Stapt u onze feestelijk aangeklede winkel in, dan vergeet u even alle feestdagenstress.

Wilt u ook uitgerust de feestdagen in? Laat Goodnight Slaapkamers u helpen! Maak een afspraak bij Goodnight Slaapkamers!

15 december 2022 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen...

Lees meer
Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.