Lopende acties van Hästens

In onze gloednieuwe Hästens studio laten we u het comfort en kwaliteit van het Zweedse beddenmerk zien én ervaren.

Goodnight Slaapkamers

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Onze nachten zijn echt veranderd nu we op een Hästens boxspring slapen! Hästens houdt zich aan zijn belofte van kwaliteit en luxe.

Klantreview Hästens

Maak nu een Hästens afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Natuurlijke materialen

Hästens maakt uitsluitend gebruik van de kwalitatief meest hoogwaardige, duurzaam geproduceerde en ethisch ingekochte materialen – materialen die kunnen worden hergebruikt en opnieuw kunnen worden opgeëist door de natuur.

Ga voor meer informatie naar www.hästens.com/natural-materials

Accessoires & samenwerking met designers

Het Zweedse hof vertrouwt al drie generaties op Hästens als officiële beddenleverancier. In 1952 werd Hästens benoemd tot hofleverancier door Z.K.H. Koning Gustaf VI Adolf. Sinds die tijd levert Hästens onafgebroken bedden aan het Koninklijke Huis. Ga voor meer informatie naar www.hästens.com/heritage.

Tot het assortiment van Hästens behoren unieke samenwerkingen met designers en accessoires zoals hoofdborden, hoofdbordhoezen, bedpoten en bedrokken, donzen kussens en dekbedden, matrasbeschermers, pyjama’s en donssloffen en een fantastische kindercollectie. Alle producten zijn gemaakt van de meest verfijnde, natuurlijke materialen. Ga voor meer informatie naar www.hästens.com/accessories.

Meer dan 100 merken in huis!