Lopende acties van Serta

“Serta staat voor een luxe uitstraling en beleving. Dit komt volledig tot zijn recht bij Goodnight. Dit in combinatie met professioneel advies, maakt Goodnight de perfecte Serta partner."

Arno Appelhof van Serta over Goodnight Slaapkamers
Mijn Serta boxspring geeft mijn slaapkamer een elegante en luxe uitstraling

Klantreview Serta

Maak nu een Serta afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Beddenwinkel Serta

Heb je het over kwaliteit en ervaring in de beddenwereld, dan staat Serta hoog op de lijst. Serta heeft namelijk al meer dan 90 jaar ervaring en heeft daarmee wereldwijd een onbetwiste reputatie opgebouwd als pionier op het gebied van slaapsystemen. Het Amerikaanse slaapcomfort van Serta is een begrip geworden, en dit komt niet zonder reden. Wat Serta onderscheidt van andere merken zijn hun uitgebalanceerde matrassen met een meerlaagse opbouw, die zorgen voor een ongeëvenaard niveau van comfort en ondersteuning. Het stijlvolle en vernieuwende design van Serta is tijdloos en biedt klanten de mogelijkheid om een uitstraling te kiezen die perfect bij hen past. Met Serta bent u verzekerd van een lange levensduur en een verkwikkende nachtrust, dankzij hun voortdurende toewijding aan innovatie en kwaliteit in slaapsystemen.

Proefliggen in de studio van Serta

Probeer bij ons de Serta boxsprings uit. Een boxspring van Serta is altijd een bed op maat. Het bed wordt van begin tot eind opgebouwd volgens uw wensen. Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler.