Lopende acties van Auping

“Goodnight Slaapkamers is al jarenlang één van de winkels die de meeste Auping producten verkoopt in Nederland. Ze hebben hierdoor veel kennis en ervaring met onze producten. Daarnaast is hun showroom altijd up-to-date. Kies je voor Auping, kies voor Goodnight Slaapkamers” -Hans van Zalk

Hans van Zalk van Auping over Goodnight Slaapkamers

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Mijn Auping boxspring ligt geweldig en ik word elke dag weer uitgerust wakker. Maar wat ik ook belangrijk vind, is dat het bed in Nederland is gemaakt en op een duurzame manier.

Klantreview Auping

Maak nu een Auping afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Grootste Auping studio

Bij Goodnight Slaapkamers vindt u één van de grootste Auping studio’s, waar kwaliteit en optimaal comfort samenkomen. Of u nu op zoek bent naar een boxspring, een matras of een hoofdkussen, Auping biedt een uitgebreid assortiment aan producten die zijn ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. In onze ruime Auping studio kunt u de verschillende modellen en stijlen van dichtbij bekijken en uitproberen, zodat je het perfecte bed kunt vinden dat bij u past. Test alle Auping matrassen en bekijk de bedmodellen Auronde, Match, Essential en Original van dichtbij. Daarnaast staat ook de boxspringcollectie van Auping bij Goodnight Slaapkamers, waaronder de Criade, Kiruna en Original boxsprings. Kom langs en ontdek de innovatie en kwaliteit van Auping in onze winkel. Een goede nachtrust begint bij Auping.

Slaapadviseurs opgeleid door Auping

Wist je dat onze slaapadviseurs worden opgeleid door Auping zelf? Hierdoor hebben ze alle diepgaande kennis in huis van de producten en de nieuwste slaaptechnologieën van Auping, zodat ze u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match voor uw slaapbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een specifiek bedmodel, een geschikt matras of een optimaal hoofdkussen, onze deskundige adviseurs staan in de Auping studio voor u klaar om u alles te vertellen over Auping. Ze helpen u bij het maken van de juiste keuze. Kom langs en laat onze opgeleide Auping-adviseurs u voorzien van het allerbeste advies voor uw slaapcomfort. Maak eenvoudig en snel een online afspraak, zodat een Auping adviseur beschikbaar is zodra u onze winkel binnenstapt.

Meer dan 100 merken in huis!