Om al je zonnige doelen te bereiken heb je constant goede nachtrust nodig. Daarom hier enkele makkelijke tips van ons voor betere nachtrust op vakantie:

  • Neem je eigen kussen mee! De nek is gevoelig voor verandering en kan snel pijnlijk worden.
  • Heb je vaak last van je nek als je hebt geslapen tijdens de reis, omdat de houding van je hoofd en nek niet goed was? Dan is een ondersteunend nek-reiskussen van Tempur of Mline een goede oplossing. Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen je hoofd en nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor je geniet van een comfortabel rustmoment.
  • Kun je slecht tegen vreemde omgeving en/of geluiden? Neem oordopjes en een slaapmasker mee. Zo word je niet gestoord.
  • Pak wat zon mee! De zon reguleert het slaapritme van je het lichaam op natuurlijke wijze en helpt je zo ook makkelijker aanpassen aan een andere tijdzone.
  • Probeer dagelijks wat te sporten. Dit helpt je te relaxen gedurende de rest van de dag.
  • Ontspan, bijvoorbeeld met een bad of een boek, voordat je gaat slapen. Dit bevordert de slaapkwaliteit aanzienlijk en nu je toch vakantie hebt, neem er de tijd voor!
  • Houd je aan je normale slaapritme. Een keertje wat later naar bed is natuurlijk helemaal niet erg, maar probeer de rest van de nachten op dezelfde tijd naar bed te gaan. Hierdoor ben je energieker en haal je meer uit je dag.

 

Als je na deze tips nog steeds slaapproblemen hebt, trakteer jezelf dan ’s middags op een power nap van 20 – 30 minuten, dit kan je extra energie geven. Prettige zomer!

8 juni 2018 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen...

Lees meer
Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.