Een nieuwe matras kopen is niet makkelijk. Met de Auping Better Days app krijg je inzicht in je persoonlijk slaapprofiel. Je krijgt inzicht in wat je fijn vindt en wat goed voor je is. De informatie uit jouw persoonlijke slaapprofiel geeft onze adviseurs inzicht in je wensen en behoeften. Zo ontdekken we samen welke matras perfect bij je past.

 

DOWNLOAD DE APP OP:

google-play app-store

 

Slaapcoach: Altijd al willen weten hoe je slaapt?

De slaapcoach laat zien hoe je slaapt en verzamelt gegevens over jouw slaappatronen. Hoe lang je slaapt en hoe vaak je draait per nacht. Je kunt ‘s-ochtends aangeven hoe jij vindt dat je geslapen hebt. Samen met het matrasadvies krijg je inzicht in je persoonlijke slaapprofiel.

 

Matrasadvies: Welke matras past bij jou?

Met het matrasadvies krijg je inzicht in wat je fijn vindt en wat goed voor je is. Je vult een aantal gegevens in en je geeft je persoonlijke voorkeuren aan. Met deze informatie ga je naar de Auping winkel en ontdek je samen met onze experts welke matras perfect bij je past. Want elk mens is uniek!

 

Foto-tool: Is jouw matras nog goed?

In ‘mijn bedcheck’ krijg je vragen over het bed waar je nu op slaapt. Bepalend voor de juiste ondersteuning, is de stand van je ruggengraat als je in bed ligt. Met de fototool kun je controleren hoe jij ligt op jouw matras. Dit is belangrijk voor het vinden van de matras die perfect bij jou past.

 

Slaaptips

Hier krijg je allerlei tips over hoe je (nog) fijner kunt slapen zodat jij je dag vol energie kunt beginnen.

 

 

Better Days app 
Haal het maximale uit je nachtrust!

Haal het maximale uit je nachtrust zodat je elke dag klaar bent voor een energieke dag. De app bestaat uit twee onderdelen om je hierbij te helpen.

  • Matrasadvies helpt je om inzicht te krijgen in wat jij fijn vindt aan een matras en wat goed voor je is.
  • De slaapcoach laat je zien hoe je slaapt en geeft je tips om nog beter te slapen.
6 maart 2016 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen...

Lees meer
Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.