1,5 miljoen matrassen

Wereldwijd vormen matrassen jaarlijks een van de grootse bijdragen aan het huishoudelijke stortafval. Dat komt door de complexe samenstelling van aan elkaar gelijmde materialen. Wij Nederlanders verslijten 1,5 miljoen matrassen per jaar. Auping vond dat anders moest. Beter. De ontwikkeling van de Auping Evolve moest er voor zorgen dat kringloop werd gesloten: geen afval en verbranding van gebruikte matrassen meer.

Hoogwaardige kwaliteit

Auping Evolve heeft drie zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Iedere zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: heupen, taille en schouders. Het matras heeft een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester met een dikte van 4,5 cm. Deze laag zorgt ervoor dat je heerlijk ligt en optimaal geniet van je nachtrust. Daarnaast is deze speciale comfortlaag hoogelastisch, waardoor het matras goed aansluit op je lichaam. Dit zorgt voor goede ondersteuning en comfort. Door de hoogwaardige kwaliteit van het matras is het niet nodig om het matras draaien. Integendeel, de ondersteunende zones bevinden zich dan namelijk niet meer op de juiste plek.

Goed ventilerend

Per nacht verliest een mens ongeveer 350 ml vocht. Een goed ventilerend matras is daarom belangrijk. Bij de ontwikkeling van de Auping Evolve is geen schuim gebruikt, hierdoor ventileert het matras optimaal. Een bijkomend voordeel is dat het matras niet broeierig aanvoelt.

Verkrijgbaar bij Goodnight Slaapkamers

Het circulaire matras is uiteraard verkrijgbaar bij ons. Kom dus snel langs en kies uit verschillende afmetingen en zelfs uit drie verschillende hardheden: soft, medium en firm.

 

 

 

14 augustus 2020 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen...

Lees meer
Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.