WOONMAAND PARTY BIJ GOODNIGHT
It’s a Goodnight! En we beginnen de night (avond) om 19.00 uur. Laat je verwennen met een ontspannen massage, heerlijke hapjes en drankjes, diverse deskundigen slaapexperts en innovaties op slaapgebied, een live optreden en nog veel meer!

WOENSDAGAVOND 30 OKTOBER 2019
De zesde editie van de Woonmaand Party belooft (weer) een bijzondere te worden! Deze avond verrassen we je met leuke acties, heel veel inspiratie op gebied van slapen en diverse stands met lifestyle, wellness en beauty door lokale ondernemers.

EXCLUSIEVE AANBIEDING
Tijdens de Woonmaand Party voorzien we je graag van een deskundig advies en bieden we, exclusief op deze avond, een zeer aantrekkelijke kortingsactie van 15% op bijna de hele collectie!* Vraag naar de voorwaarden in de winkel voor de deelnemende merken!

MELD JE AAN
Uiteraard is er dit jaar ook weer een goed gevulde goodiebag voor de eerste 250 aanmeldingen. Meld je dus snel aan op dit event op onze Facebookpagina.
WOONMAAND PARTY ÉÉN GROOT FEEST
De Woonmaand Party 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 waren een groot succes en daarom dit jaar de zevende editie! Nieuwsgierig naar de vorige edities? Bekijk de film die gemaakt is tijdens de eerste editie in 2013.

Video: Sfeerimpressie Woonmaand Party 2013.

16 oktober 2019 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen...

Lees meer
Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.