Een hoog laag bed kopen voor nu én de toekomst

Een bed dat u helpt bij het uitstappen, dat beter aansluit op uw fysieke gesteldheid en comfort wensen. Klinkt dat goed? Kies dan voor een hoog laag bed. Dit bed heeft een verstelbare hoogte, waardoor uitstappen en verzorgen een stuk makkelijker en ergonomischer gaat. Denkt u na om een hoog laag bed te kopen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bij Goodnight Slaapkamers hebben wij namelijk een ruim assortiment aan hoog laag bedden. Deze bedden worden speciaal samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften, voor nu én in de toekomst.

 

Hoog laag bed kopen Goodnight

Wat is een hoog laag bed?

De naam van een hoog laag bed verklapt het al. Dit type bed is verstelbaar in diverse hoogtes: hoog, laag en alles daar tussenin. Deze bedden zijn heel geschikt als uw fysieke gesteldheid het niet toelaat makkelijk uw bed uit te komen. Het kan dan prettig zijn dat u op hoogte kunt uitstappen. Daarnaast kan een hoog laag bed prettig zijn voor uw partner of de verpleging. Vooral als u te maken heeft met thuiszorg is een ergonomische bedhoogte belangrijk, zodat uw verzorger op en ARBO verantwoorde manier u kan verzorgen. Daarnaast heeft een hoog laag bed verstelbare lattenbodem voor het hoofdeinde en een knik op kniehoogte.

Bij Goodnight Slaapkamers hebben we diverse hoog laag bedden met veel verschillende opties in ons assortiment. Ieder hoog laag bed is aan te passen op uw wensen en behoeften. Maar denk ook aan diverse kleuren, maten, opties en uitvoeringen. Een hoog laag bed kunt u geheel naar eigen wens samenstellen.

Waarom een hoog laag bed kopen?

De reden waarom men een hoog laag bed wil kopen is per persoon verschillend, maar de meest gehoorde reden door onze slaapspecialisten is voor de ultieme comfort. Een hoog laag bed biedt extra comfort voor degene die erin slaapt en ligt. Of u nu veel of weinig in bed ligt, een bed moet altijd goed liggen en niet voor fysieke ongemakken zorgen. Een hoog laag bed is verstelbaar op meerdere plekken en zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Hierdoor kunt u dus altijd op een comfortabele positie gaan liggen.

Een andere reden waarom men een hoog laag bed koopt is voor de comfort van uw dierbare of verpleger. Het bed kan op hoogte gezet worden, zodat verzorgen op een ergonomische en ARBO verantwoorde hoogte kan plaatsvinden. De laatste reden om een hoog laag bed aan te schaffen is zelfstandigheid. Een hoog laag bed kunt u zelf bedienen. U heeft er dus niemand anders voor nodig. Bovendien maakt de elektrische bediening van de verstelbare bedbodem het mogelijk om het bed in een positie te zetten zodat het voor u makkelijker wordt om zelf uit bed te komen. Hierbij nog kort de voordelen van een hoog laag bed:

  • Makkelijker in en uit bed komen
  • Makkelijk het bed opmaken
  • Altijd de juiste zithoogte door de verstelbare elementen
  • Ergonomische bedhoogte voor uw partner of verzorger

Wat kost een hoog laag bed?

De kosten voor een hoog laag bed zijn verschillend. De prijs is namelijk afhankelijk van de uitvoering en opties die u kiest. Onze specialisten staan voor u klaar om een hoog laag bed uit te zoeken die aansluit bij uw behoeften en wensen. We geven u advies, laten u de verschillende opties zien en stellen met zorg een passend bed samen. En als u wilt mag u zeker even proefliggen op een hoog laag bed. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak met een slaapspecialist maken? Klik dan hier.

Hoog laag bed bezorgen en laten monteren

Heeft u een hoog laag bed bij Goodnight Slaapkamers uitgezocht? Dan zorgen wij ervoor dat het bed bij u in de slaapkamer wordt bezorgd en gemonteerd door vakmensen. Nog even het bed opmaken en dan kunt u genieten van een comfortabele nachtrust.

Onze bedbodem merken

[dica_divi_carousel show_items_desktop=”5″ transition_duration=”2000″ loop=”on” autoplay=”on” autoplay_speed=”2000″ item_spacing=”41″ item_vertical_align=”center” advanced_effect=”1″ _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” custom_css_title=”display: none” _i=”0″ _address=”3.0.1.0″ /]

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.