Boxspring kopen Amsterdam? Goodnight Slaapkamers bezorgt u een goede nachtrust!

Uw nieuwe boxspring kopen in Amsterdam? Kom winkelen in dé grootste slaapkamer van Nederland. Wij hebben alles in huis om u een goede nachtrust te bezorgen. Onze deskundige slaapadviseurs staan met passie, expertise en enthousiasme voor u klaar, om u te helpen bij de keuze voor uw ideale bed, boxspring of matras. Goed slapen begint met goed advies bij Goodnight Slaapkamers!

Bed kopen Hoofddorp

Vind het bed dat bij u past

Gaat u voor een ledikant/bed of toch voor een boxspring? Vaak wordt deze keuze gemaakt op basis van het uiterlijk. Toch zijn er ook andere zaken die u mee zou moeten nemen in uw overweging. Wij vertellen u er graag meer over. Bij Goodnight Slaapkamers hebben we in onze 5.000m2 ruime showroom een uitgebreide collectie bedden en boxsprings. Zo kunt u in alle rust verschillende merken bekijken en vergelijken. Daarbij kunnen onze slaapadviseurs u adviseren over de verschillende beddenmerken, zodat u beter kunt inschatten welk merk het beste bij u past. Er kan namelijk veel verschil zitten in duurzaamheid, afwerking en ligkwaliteit. Wilt u verzekerd zijn dat er een slaapadviseur op het gewenste tijdstip voor u klaarstaat? Maak dan gemakkelijk en snel online een afspraak!

Meer dan 100 merken in huis!

Al meer dan 35 jaar dé slaapspeciaalzaak in regio Amsterdam

Een grote collectie van alle toonaangevende merken, deskundig personeel en goede service; dat is waar Goodnight Slaapkamers al meer dan 35 jaar garant voor staat. Dit gecombineerd met persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer heeft ertoe geleid dat Goodnight Slaapkamers zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de slaapkamerspeciaalzaak voor de regio Amsterdam-Haarlem-Leiden. Wilt u een boxspring kopen in Amsterdam? Dan zit u dus goed bij Goodnight Slaapkamers!

“Een goede dag begint met een goede nacht, dat is onze overtuiging.”

Altijd het grootste assortiment

Wat u ook zoekt voor uw slaapkamer, u vindt het bij Goodnight Slaapkamers. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie aan bedden, matrassen, boxsprings, bedbodems, kasten en beddengoed. De keuze tussen een bed of boxspring hangt af van uw wensen en verwachtingen. Wilt u het verschil ervaren? Kom dan proefliggen in de grootste slaapkamer van Nederland en voel, vergelijk én ervaar!

Uitgebreid aanbod boxsprings

Bent u op zoek naar een nieuw bed? In onze winkel vindt u producten en beddenmerken in alle prijsklassen. Wij adviseren u graag bij het vinden van een nieuw bed, die past bij uw wensen en budget. Naast ons brede assortiment, kunt u bij Goodnight Slaapkamers ook terecht voor de beste aanbiedingen en wisselende acties. Bent u benieuwd naar onze acties? Bekijk onze actiepagina! Een voordelig bed of boxspring slaapt immers net even wat lekkerder. 

Levering en montage van uw bed

Wanneer u van plan bent om een boxspring te kopen in Amsterdam, is het wel zo prettig dat uw nieuwe bed ook wordt bezorgd én gemonteerd. Gelukkig hoeft u hier niet van wakker te liggen! Ons aflever- en montageteam zorgt ervoor dat uw bestelling netjes geleverd wordt op het moment dat met u is afgestemd en laten u niet met de verpakkingen zitten. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw bezorging? Zijn er zaken waar we rekening mee moeten houden? Laat het uw adviseur in de winkel weten en wij gaan dit voor u regelen!

Veelgestelde vragen

Wat is jullie retourbeleid voor bedden en matrassen?

Ligt uw matras niet naar wens of zijn er gebreken aan uw nieuwe boxspring? Dat is extra vervelend. Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen, dan zorgen we samen voor een passende oplossing.

Wat zijn jullie bezorgkosten en dekking van het gebied?
Wanneer is er een tijdsindicatie van mijn levering bekend?
Hoe kan ik mijn leverdatum wijzigen?
Wat is de ideale instaphoogte van een bed?
Is het mogelijk om een bed/boxspring aan te schaffen zonder een matras?
Hebben jullie bedden en boxsprings op voorraad?
Mijn bed/boxspring is beschadigd tijdens de levering, wat moet ik doen?
Zijn de vermelde prijzen inclusief btw?
Wat is het voordeel van verstelbare bedden?
Beschikken jullie ook over deelbare tweepersoonsbedden?
Wat is een spiraalbodem?
Wat houdt de Equilli slaapscan in?
Wat houdt de Hästens check-up service in?
Wat is een schotelbodem?
Kan ik een persoonlijk bezoek inplannen om bedden te testen?
Hoelang gaat een boxspring mee?
Wat is het verschil tussen een boxspring en een ‘gewoon bed’?
Waarom is een goede nachtrust belangrijk?
Wat is het ideale slaapklimaat?
Hoe slaap ik beter?
Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Waar kan ik parkeren bij Goodnight Slaapkamers?
Bieden jullie ook bezorg- en montageservice?
Hoe snel wordt mij nieuwe bed of matras geleverd?

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.