Een Auping seniorenbed koopt u bij Goodnight Slaapkamers!

Bent u op zoek naar een kwalitatief goed seniorenbed? Kies dan voor een Auping seniorenbed. Auping staat voor kwaliteit en optimaal slaapcomfort. Maar ze staan ook voor het gebruik van duurzame materialen. Bij Goodnight Slaapkamers hebben we een groot aanbod Aupingbedden, waaronder diverse seniorenbedden. Onze deskundige slaapadviseurs staan met enthousiasme en passie voor u klaar om u te adviseren. Voor een nieuw Auping seniorenbed bent u bij ons aan het juiste adres: goed slapen begin met goed advies bij Goodnight Slaapkamers.

 

Seniorenbed Auping Goodnight

Meer dan 100 merken in huis!

Auping bedden en matrassen 

Auping staat voor uitmuntende kwaliteit en ongeëvenaard comfort. Alle Auping bedden en matrassen worden geproduceerd van de hoogwaardigste en meest duurzame materialen, en dat met de grootste passie en toewijding voor ultiem slapen. Een Auping bed garandeert u een heerlijke nachtrust. Bij Goodnight Slaapkamers hebben we de meest complete Auping studio, waarin de gehele Auping collectie te bewonderen is. Hier kunt u de diverse Auping matrassen uitproberen en kennismaken met bedmodellen zoals de Auronde, Match, Essential en Original. Tevens is er gelegenheid om onze selectie boxsprings, zoals de Criade, Kiruna en de Original, te bekijken en te ervaren in onze winkel. Onze Auping studio is bemand door deskundige adviseurs die u graag informeren over de verschillende Auping opties. Ze staan klaar om u persoonlijk advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Een online afspraak maken is eenvoudig en snel, zodat we direct voor u beschikbaar zijn wanneer u onze winkel binnenstapt.

Een seniorenbed van Auping

Het liefst willen we ons allemaal zo lang mogelijk jong blijven voelen. Echter, hoe ouder we worden, hoe langer ons lichaam nodig heeft om ‘s avonds te herstellen van alle activiteiten die we overdag ondernemen. Een goede nachtrust is dus erg belangrijk. Een ergonomisch seniorenbed in combinatie met een goed matras kan u hierbij helpen. Dit biedt namelijk de ondersteuning dat uw lichaam nodig heeft en helpt bij het opstaan in de ochtend. Een seniorenbed van Auping is voorzien van allerlei faciliteiten om makkelijk in of uit het bed te stappen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Auping boxspring met extra hoge instaphoogte.

“Goodnight Slaapkamers is al jarenlang één van de winkels die de meeste Auping producten
verkoopt in Nederland. Ze hebben hierdoor veel kennis en ervaring met onze producten.
Daarnaast is hun showroom altijd up-to-date. Kies je voor Auping, kies voor Goodnight
Slaapkamers” – Hans van Zalk”

Waarom een elektrisch seniorenbed van Auping?

De meeste seniorenbedden zijn elektrisch verstelbaar. Dit biedt namelijk veel comfort en mogelijkheden om het bed in een fijne positie te zetten. Zo krijgt uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft en verdient, om extra goed uit te rusten ‘s nachts.

Bovendien zorgt een elektrisch verstelbare bedbodem van Auping ervoor dat u vanuit een ligpositie makkelijker overeind kunt komen, doordat u het rugdeel elektrisch omhoog kunt laten komen. Dat maakt de beweging van liggen naar zitten en vervolgens het bed uitstappen een stuk eenvoudiger. Kiest u voor een Auping seniorenbed of boxspring? Dan heeft u bijna altijd de mogelijkheid om het bed te voorzien van een elektrisch verstelbare bodem. Bijvoorbeeld de bedbodem met één motor. Hiermee kunt u het rugdeel verstellen en het voetendeel met de hand. De adviseurs van Goodnight Slaapkamers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Maak een afspraak en kom langs in onze Auping studio.

Auping studio bij Goodnight Slaapkamers

In onze beddenwinkel van ruim 5.000m2 hebben we een mooie grote ‘Auping Studio’ ingericht, met de gehele én nieuwste collectie van Auping. Van bedden en boxsprings tot alle Auping matrassen, inclusief de seniorenbedden van Auping. In onze Auping studio kunt u de matrassen testen, de bedmodellen bekijken en de boxspringcollectie bewonderen. Daarnaast staan onze Auping Academy experts voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar het seniorenbed dat écht bij u past. Probeer de matrassen en ontdek het verschil tussen een spiraalbodem of boxspring. Bekijk, voel en ervaar de stijl en kwaliteit en de vele Auping mogelijkheden.

Daarom komt u voor een Auping seniorenbed naar Goodnight Slaapkamers:

  • Het complete Auping assortiment
  • Door Auping opgeleide slaapadviseurs: Auping Academy experts
  • Uw Auping bed wordt thuisbezorgd én gemonteerd door onze eigen medewerkers
  • Mogelijkheid om de Auping kwaliteit te vergelijken met andere beddenmerken

Levering en montage van uw seniorenbed

Wanneer u bij Goodnight Slaapkamers een Auping seniorenbed heeft gevonden is het wel zo prettig dat het wordt thuisbezorgd én gemonteerd. Geen zorgen, ons aflever- en montageteam zorgt ervoor dat uw bestelling netjes bij u thuis geleverd wordt. Uw seniorenbed wordt uitgepakt, in elkaar gezet en we nemen alle verpakkingen weer mee. Zijn er bijzonderheden waar we rekening mee kunnen houden tijdens de bezorging? Laat het ons gerust weten en we gaan dit voor u regelen!

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.