De seniorenbedden van Goodnight geven u maximale ondersteuning, comfort, luxe uitstraling, kwaliteit, goede nachtrust en altijd een Goedemorgen!

U kunt de bedden samenstellen met allerlei verschillende bedbodems, matrassen en bijpassende hoofdkussens. Alle mogelijkheden kunnen wij met een vakkundig en persoonlijk advies aan u voorleggen. Zo stellen we een op het lijf geschreven bed met u samen.

Wilt u zichzelf met slaapcomfort verwennen? Dan kan dit dankzij de ruime collectie seniorenbedden van Goodnight Slaapkamers.

Seniorenbedden

Afbeelding: Auping Original boxspring in een deelbare uitvoering. Naast Auping zijn er ook vele andere merken leverbaar met dit handige systeem.

Verhoogde bedden

Gemakkelijk het bed in- en uitstappen is wel zo prettig. Daarom bestaat de complete seniorenbeddencollectie uit bedden met een riante instaphoogte. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de verhoogde Auping Auronde. Dit ledikant is leverbaar in vele kleuren en met vele extra’s, zoals ombouwen op hoogte en beverlichting.

Ook een hoog-laag systeem is leverbaar. Hierdoor kunt u thuis verzorgd worden indien nodig en is het bed makkelijker op te maken.

Het hoog-laag systeem is leverbaar aan 1- of 2 kanten van de boxspring en geheel naar eigen smaak te combineren met diverse type hoofdborden.

Deelbare bedden

Gemak dient de mens. Maak het uzelf gemakkelijk met een van de vele deelbare bedden. U kunt de bedden in alle gevallen gemakkelijk van elkaar scheiden bij het opmaken of schoonhouden.  Het scheiden van de bedden is in een mum van tijd gebeurd.

Afbeelding: Auping Auronde met deelbaar systeem. Naast Auping zijn er ook vele andere merken leverbaar met dit handige systeem. 

Matrassen en ondersteuning

Omdat een goede ondersteuning en goed slapen samengaan is een uitgebreid advies dat wij u graag geven, zeer van belang. De matrassencollectie van Goodnight is erg groot. Van latex matrassen, pocketveermatrassen en koudschuim tot traagschuim matrassen.

Voor de juiste ondersteuning van het lichaam is er speciaal voor senioren rekening gehouden met comfortabele schouder- en heupzones in de matrassen. Ook voor speciale aandachtspunten als bijvoorbeeld doorlig-plekken zijn er mogelijkheden bij een goede en verantwoorde matraskeuze.

Afbeelding: Tempur traagschuim matras, verkrijgbaar in de varianten Original, Sensation of Cloud. Het meest verkochte matras aan ziekenhuizen en zorgcentra. 

Bedbodem

Lekker in bed een boekje lezen? Gemakkelijker het bed in- en uitstappen? Met de vele elektrisch verstelbare bedbodems kan dat met comfort. Met spiraalbodems, lattenbodems en schotelbodem. Het kan allemaal. In al deze bodems zijn in de hardheid nuances aan te brengen, zodat de juiste bodem aan u het meest optimale ligcomfort biedt en daarmee de juiste ondersteuning aan het lichaam. Vele bedbodems kunnen worden uitgerust met een neksteun of een knieverstelling. De bediening van de diverse bodems is zeer gebruiksvriendelijk. Wij leggen deze graag aan u uit.

Er zijn ook speciale bedbodems die zowel op de traditionele wijze als ook in de hoogte versteld kunnen worden. Hiermee kunt u het gemak van het in en uit het bed stappen vergroten. Bij eventuele verpleging vergroot deze bodem het gemak.

Afbeelding: Auping Original boxspring elektrisch verstelbaar met Auping Vivo pocket matras. Verkrijgbaar in 70/80/90/100/120/140 cm breed uit een stuk en op 200, 210 en 220 cm lang. 

Speciale maten

Wilt u graag een wat smaller 2-persoons bed of een riant 1-persoons bed? Veel seniorenbedden zijn ook leverbaar met de maten 100 cm of 120/140 cm breed (twijfelaar). Hierdoor past het bed gemakkelijker in de kamer of heeft u zelf lekker de ruimte.

Aanbiedingen

Mogen wij het aanschaffen van een bed aantrekkelijker maken voor u? Goodnight Slaapkamers heeft op het gebied van seniorenbedden altijd een speciale aanbieding waarin volledig rekening is gehouden met de wensen van senioren

Service van Goodnight Slaapkamers

U wilt uzelf met een nieuw bed verwennen? Goodnight verwent u ook graag een beetje. Mocht een bezoek aan de winkel voor u een probleem zijn? Doet u dan een beroep op onze speciale haal- en brengservice. Onze mooie showroom aan de Spaarneweg 18 in Cruquius is juist voor u uitgerust met een lift waardoor u met gemak de hele winkel kunt bekijken. Vanzelfsprekend brengen wij uw nieuwe bed bij u thuis en zetten wij het voor u in elkaar.

Tot slot: de koffie met een lekker koekje staat altijd voor u klaar en voor de deur kunt altijd en GRATIS parkeren!

Voor een persoonlijk advies nodigen wij u van harte uit in onze winkel op de Cruquius Woonboulevard.

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.